بیست و پنجمین کنگره ملی و دومین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی ایران

"دومین کنگره بین المللی و بیست و پنجمین کنگره ملی علوم و صنایع غذائی ایران" همچون سال های گذشته با حمایت و همکاری انجمن متخصصین علوم و صنایع غذائی مازندران، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و صنایع غذائی و با حضور شرکت‌های صنایع غذایی داخلی و خارجی در بهمن ماه 96 برگزار می‌گردد.

پس از پایان تاریخ اعلام نتایج داوری برای مقالات پذیرفته شده گواهی پذیرش صادر خواهد شد.
مقالاتی که به صورت ایده های نو مطرح می شوند، هنگام ثبت نام مدارک مربوط به ایده های نو (ثبت اختراع و .....) به همراه مقاله ارسال گردد.
گزینه ارسال مقاله مربوط به ایده نو در بخش بارگذاری و ارسال مقالات قرار دارد.
مقالات پژوهشی برگزیده کنگره در مجلات علمی - پژوهشی معتبر وزارت علوم (ISC) به چاپ خواهد رسید.
اساتید و پژوهشگران محترم، چنانچه تمایل به برگزاری کارگاه آموزشی در محورهای مرتبط با کنگره را دارند، حداکثر تا آذر ماه نسبت به ارسال عنوان و سرفصل کارگاه به دبیرخانه کنفرانس اقدام فرمایند، تا بررسی و هماهنگی های لازم بعمل آید.